Podmínky ochrany
osobních údajů

I.

Základní ustanovení

 

  1. Správcem osobních údajů podle
    čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně
    fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném
    pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Section s.r.o. , Praha IČO 09110534, DIČ CZ09110534
    se sídlem Jagellonská 1363/15, Vinohrady, 130 00 Praha (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou

adresa: Jagellonská 1363/15, Vinohrady, 130 00 Praha

email: info@sectionstore.cz

telefon: +420 722 590 721

 

  1. Osobními údaji se rozumí
    veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě;
    identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či
    nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například
    jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na
    jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické,
    psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické
    osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence
    pro ochranu osobních údajů.

II.

Zdroje a kategorie
zpracovávaných osobních údajů

 

  1. Správce zpracovává osobní
    údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na
    základě plnění Vaší objednávky.
  2. Správce zpracovává Vaše
    identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III.

Zákonný důvod a účel
zpracování osobních údajů

 

  1. Zákonným důvodem zpracování
    osobních údajů je

 

  • plnění smlouvy mezi Vámi a správcem
    podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na
    poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a
    newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro
    účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních
    sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7
    odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační
    společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo
    služby.

 

  1. Účelem zpracování osobních
    údajů je

 

  • vyřízení Vaší objednávky a
    výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a
    správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné
    pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí
    osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez
    poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany
    správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a
    činění dalších marketingových aktivit.

 

  1. Ze strany správce nedochází automatickému
    individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. S takovým
    zpracováním jste poskytl/a svůj výslovný souhlas.

IV.

Doba uchovávání údajů

 

  1. Správce uchovává osobní údaje

 

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv
    a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a
    uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení
    smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas
    se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 2 let, jsou-li
    osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

 

  1. Po uplynutí doby uchovávání
    osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

V.

Příjemci osobních údajů
(subdodavatelé správce)

 

  1. Příjemci osobních údajů jsou
    osoby

 

  • podílející se na dodání zboží /
    služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
  • zajišťující služby provozování
    e-shopu (Shoptet) a další služby v souvislosti s provozováním
    e-shopu,
  • zajišťující marketingové
    služby.

 

  1. Správce máv úmyslu předat
    osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
    Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových
    služeb a cloudových služeb.

VI.

Vaše práva

 

  1. Za podmínek stanovených
    v GDPR máte

 

  • právo na přístup ke svým
    osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle
    čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů
    dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti
    zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů
    dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se
    zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený
    v čl. III těchto podmínek.

 

  1. Dále máte právo podat stížnost
    u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo
    porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

VII.

Podmínky zabezpečení
osobních údajů

 

  1. Správce prohlašuje, že přijal
    veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení
    osobních údajů.
  2. Správce přijal technická
    opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů
    v listinné podobě, zejména hesla, šifrování, cloudové zálohy a
    antivorové programy.
  3. Správce prohlašuje, že
    k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII.

Závěrečná ustanovení

 

  1. Odesláním objednávky z
    internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s
    podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  2. S těmito podmínkami
    souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře.
    Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany
    osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  3. Správce je oprávněn tyto
    podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na
    svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto
    podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 04.05.2020.